nieuws

28-01-2019

Gurumayi's Boodschap voor 2019

Draw the mind to its essence.
Allow the mind to experience its luminescence.
Repeat this practice.
Enjoy its blessing.
                                               Gurumayi

 

 

Leid de geest naar zijn essentie.
Laat de geest zijn eigen licht ervaren.
Herhaal deze oefening.
Geniet van zijn zegening.
                                               Gurumayi

15-01-2019

Prachtige aanbieding herhaalde deelname Sweet Surprise

Het is geweldig dat de SYDA Foundation Sweet Surprise gedurende het gehele jaar beschikbaar stelt. Zoals jullie gehoord hebben wordt de mogelijkheid geboden om 5 x en zelfs 10 x of meer de Sweet Surprise te doen voor een gereduceerde prijs.
Voorwaarde is wel dat je in ieder geval één keer de Sweet Surprise hebt gedaan.

Voor Europa (Nederland) gelden andere prijzen dan voor de USA. Als je je inschrijft voor 5x kost dat 240 dollar, dat is ongeveer €215. Er is een gereduceerde prijs voor jongeren tot en met 24 jaar!

Nederland

5 x

10 x

 

Volwassenen

Jongeren

Volwassenen

Jongeren

 

  $   240 

 $  70  

   $  400      

   $ 135

 

Als je je geregistreerd hebt kun je ook gratis het bijbehorend Werkboek downloaden van de Siddha Yoga path website, met daarin studievragen van Gurumayi!

Het Siddha Yoga Meditatie Centrum in Amsterdam kan deze serie van Sweet Surprise niet aanbieden vanwege de beperkte beschikbaarheid van De Ruimte. Er wordt wel gekeken of de Sweet Surprise nog een keer aangeboden kan worden op het SYMC in Amsterdam in de maand september.

Je kunt inschrijven op deze aanbiedingen als persoon alleen.

Het kan ook fijn zijn om een groepje te vormen en dan samen 5x deelnemen. In dit geval moet iedereen van te voren uiteraard registreren.

Je kunt dan met je groep de data afspreken wanneer en bij wie jullie samen gaan luisteren. Dat kan dan thuis bij één persoon of juist steeds bij iemand anders. Het voordeel om het samen te doen is dat je je houdt aan de afgesproken data en het ook daadwerkelijk gaat doen…en natuurlijk wordt het een soort studiegroep over de boodschap van 2019.

Als dit idee je aanspreekt en je suggesties wilt over met wie je eventueel een groepje zou kunnen vormen, laat het ons dan weten; we kunnen je misschien helpen.

Dharmapal en Paulien